SOLUȚIE DE FARMĂ A OCHILOR | Notificare de confidențialitate

  1. Introducere

Recunoaștem importanța confidențialității dumneavoastră și a transparenței în prelucrarea noastră a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

La Eyeware Tech SA (noi, al nostru sau Ochi), recunoaștem importanța confidențialității dumneavoastră și a transparenței în prelucrarea noastră a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Această notificare de confidențialitate (Notificare de confidențialitate) vă informează cu privire la datele personale pe care le colectăm și le procesăm în legătură cu furnizarea Soluției noastre Beam (the Soluția fasciculului) și/sau serviciile furnizate prin Beam Solution (împreună cu Beam Solution, nostru Servicii).

Prin accesarea și utilizarea Serviciilor noastre, recunoașteți în mod expres că putem colecta și prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu această Notificare de confidențialitate.

Această Notificare de confidențialitate este încorporată în și face parte integrantă a noastră termeni de utilizare [https://beam.eyeware.tech/license.html] pentru soluția fasciculului (Pentru tine). Toți termenii cu majuscule care nu sunt definiți în acest document au sensul care le este dat în Termenii de utilizare.

  1. Versiune scurta

Următorul este un scurt rezumat al acestei Notificări de confidențialitate (dar nu un înlocuitor):

  • Eyeware Tech SA este responsabilă pentru prelucrarea, în calitate de operator, a datelor dumneavoastră cu caracter personal. Această Notificare de confidențialitate, totuși, se aplică numai activităților noastre, și nu celor ale furnizorilor terți (chiar dacă ne conectăm la serviciile lor sau dacă integrează Soluția Beam cu propriile aplicații) (vezi secțiunile 3 și 8);
  • Ca parte a operațiunii noastre a Serviciilor, este posibil să accesăm și/sau să colectăm date personale care ne sunt furnizate de dvs. sau pe care le colectăm automat atunci când interacționați cu Serviciile.
  • Prelucrăm astfel de date cu caracter personal în conformitate cu legile elvețiene și cu alte legi aplicabile nouă, în principal în scopul furnizării Serviciilor noastre (vezi secțiunea 4).
  • În special, pentru a vă oferi Serviciile, calculăm in timp real date de urmărire a capului, feței și ochilor (Urmărirea datelor) folosind camera dispozitivului dvs. În timp ce facem asta, noi nu înregistrați și nu stocați înregistrările dvs. video. Dacă integrați tehnologia noastră cu propriul conținut (cum ar fi un videoclip), nu vom înregistra și nici nu vom accesa acest conținut (vezi secțiunile 4 și 10);
  • De asemenea, putem prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a comunica cu dumneavoastră, a trimite buletinul nostru informativ, a analiza și a îmbunătăți utilizarea Serviciilor noastre, pentru a ne conforma obligațiilor legale și pentru alte scopuri legitime indicate în această Notificare de confidențialitate (vezi secțiunea 7, precum și secțiunile 5 și 6);
  • Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt stocate în Elveția și/sau în UE. Nu le partajăm cu terți și nu le transferăm în străinătate, cu excepția cazului în care acest lucru este atât necesar pentru funcționarea Serviciilor noastre, cât și permis de legile aplicabile. Acesta poate fi, de exemplu, cazul când folosim furnizori de servicii sau trebuie să interacționăm cu terți pentru a ne desfășura activitățile profesionale (vezi secțiunile 8 și 9);
  • Nu stocăm datele dumneavoastră cu caracter personal într-o formă care să vă permită identificarea mai mult decât este necesar pentru ca noi să ne îndeplinim scopurile stabilite în această Notificare de confidențialitate. În plus, nu stocăm deloc înregistrările video capturate de camerele dvs. (prelucrăm doar fluxurile live pentru a genera datele de urmărire) (vezi secțiunea 10);
  • Aplicam masuri de securitate si ne straduim sa va protejam datele personale. Cu toate acestea, nicio infrastructură IT nu este complet sigură și nu putem garanta că este (a se vedea secțiunea 11);
  • Ne puteți contacta ([email protected]) pentru a vă exercita drepturile referitoare la datele dumneavoastră cu caracter personal (vezi secțiunile 13 și 14).
  1. Cine este responsabil pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal

Eyeware Tech SA, Rue Marconi 19, 1920 Martigny, Elveția, este responsabilă pentru prelucrarea, în calitate de operator, a datelor dumneavoastră cu caracter personal. Veți găsi detaliile noastre de contact mai jos în Secțiunea 14.

Această Notificare de confidențialitate se aplică numai prelucrărilor efectuate de către sau în numele nostru. Deși este posibil să oferim link-uri către site-uri web, conținut sau servicii terțe, nu suntem responsabili pentru politicile acestora în legătură cu datele personale. În astfel de circumstanțe, colectarea și utilizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal sunt guvernate de politica de confidențialitate a acelor furnizori terți, pe care ar trebui să o examinați cu atenție pentru a afla mai multe despre practicile lor de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Credem că Beam Solution ar trebui să fie foarte disponibilă. În acest scop, oferim instrumente dezvoltatorilor și terților furnizori de servicii (nostru Parteneri) permițându-le să integreze tehnologia noastră de urmărire a ochilor în propriile produse. Atunci când fac acest lucru (și sub rezerva acceptării de către ei a noastră Termenii de licență SDK [https://beam.eyeware.tech/sdk-license.html]; mai multe despre acest lucru în Secțiunea 8), Partenerii pot accesa datele de urmărire (poziția capului, coordonatele privirii) și pot crea propriile aplicații interactive.

Dacă sunteți utilizator sau client al oricăruia dintre partenerii noștri (a Utilizatorul unui partener), vă rugăm să citiți următoarele: această Notificare de confidențialitate nu abordează modul în care partenerii noștri colectează și utilizează datele dumneavoastră cu caracter personal. Dacă doriți să faceți orice solicitări sau întrebări cu privire la datele dumneavoastră cu caracter personal, vă rugăm să contactați direct astfel de Partener(i). De exemplu, dacă doriți să solicitați accesarea, corectarea, modificarea sau ștergerea datelor cu caracter personal inexacte care au fost colectate inițial de unul dintre Partenerii noștri, vă rugăm să vă adresați interogarea către Partenerul relevant.

  1. Colectarea datelor cu caracter personal

Colectăm datele personale pe care ni le furnizați.

Colectăm datele personale pe care ni le furnizați atunci când utilizați Serviciile noastre, de exemplu atunci când comunicați cu noi, prin formularele web pe care le completați sau când vă abonați la newsletter-ul nostru.

Este obligatoriu să completați câmpurile de date identificate printr-un asterisc. Dacă unul sau mai multe câmpuri de date obligatorii nu sunt completate, nu vom putea oferi acces la Serviciile noastre. Nu vi se cere să completați câmpurile de date opționale pentru a accesa Serviciile noastre.

Colectăm date de urmărire a capului și a ochilor în timp real, fără a stoca înregistrări video și fără a colecta alte informații personale în timpul acestui proces.

Când utilizați Beam Solution, folosind fluxul camerei de pe dispozitiv, Beam Solution calculează automat poziția capului și a feței, precum și coordonatele privirii (Date de urmărire). Calculul are loc în timp real și se face direct pe dispozitivul dvs. Videoclipurile înregistrate cu camera dvs. nu sunt transferate către serviciile noastre și nici nu le înregistrăm și nici nu le stocăm.

Colectăm doar rezultatul acestui calcul (Datele de urmărire), care este necesar pentru a furniza tehnologia noastră (și serviciile Partenerilor noștri). Nu stocăm datele de urmărire într-un mod care ne permite să vă identificăm și nu le facem legătura cu alte informații despre dumneavoastră.

Nu colectăm conținutul dvs., cum ar fi fluxurile video.

Puteți integra tehnologia noastră de urmărire a ochilor cu propriul dvs. conținut, cum ar fi fluxurile video.

De regulă, nu stocăm și nu procesăm conținutul dvs.

Singurele excepții de la această regulă se referă la serviciile opționale pe care le puteți solicita, care necesită acces la conținutul dvs. În astfel de cazuri, vă vom informa în prealabil despre activitățile dumneavoastră de prelucrare.

Anumite date cu caracter personal sunt, de asemenea, colectate în mod automat.

De asemenea, colectăm automat jurnalele și date de analiză despre activitățile dvs., așa cum este descris în continuare în această Notificare de confidențialitate. Puteți defini anumite autorizații referitoare la colectarea automată a datelor dumneavoastră personale atunci când vă configurați dispozitivul în funcție de funcționalitățile disponibile.

  1. Cum prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal

Prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal prin mijloace automate în scopurile indicate în această Notificare de confidențialitate și în conformitate cu legea aplicabilă.

Prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legislația în vigoare, în special legile elvețiene privind protecția datelor și, în măsura în care acestea se aplică în cazul nostru, alte legislații privind protecția datelor, cum ar fi Regulamentul general al UE privind protecția datelor (GDPR) sau echivalentul acestuia în Regatul Unit, folosind computere sau instrumente informatice, în conformitate cu scopurile stabilite în această Notificare de confidențialitate.

Nu prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a crea un profil despre dumneavoastră (profilare). De asemenea, nu luăm decizii exclusiv pe baza unei prelucrări automatizate care are efecte juridice asupra persoanelor vizate sau le afectează în mod semnificativ (decizie individuală automatizată).

Este posibil să combinăm datele dumneavoastră cu caracter personal cu alte informații (agregate) sau să ștergem orice informație care ne permite să vă identificăm (anonimizarea), astfel încât acestea să nu mai fie considerate date cu caracter personal în conformitate cu legea aplicabilă privind protecția datelor, caz în care această Notificare de confidențialitate nu va mai se aplică și putem folosi astfel de date în scopuri care nu sunt prevăzute de această Notificare de confidențialitate (de exemplu, în scopuri de analiză comparativă sau de analiză, sau pentru a dezvolta și comercializează noi servicii). Vă puteți opune în orice moment anonimizării sau agregării datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop (a se vedea secțiunea 13 de mai jos pentru informații suplimentare despre drepturile dumneavoastră).

Luăm măsurile de securitate tehnice și organizatorice adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, dezvăluirea, modificarea, modificarea sau distrugerea datelor dumneavoastră cu caracter personal, așa cum este specificat în Secțiunea 11 de mai jos.

  1. Pe ce temei legal procesăm datele dumneavoastră cu caracter personal

Prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal numai dacă avem un temei legal valabil pentru a face acest lucru.

Vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal numai dacă avem un temei legal valabil pentru a face acest lucru. În funcție de activitatea de prelucrare desfășurată, vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal numai dacă:

  • Prelucrarea este necesară pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale față de dvs. sau pentru a lua măsuri precontractuale la cererea dvs. (Necesitatea Contractuală);

Acesta este cazul în special atunci când prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este strict necesară pentru a vă furniza Serviciile, după cum se specifică în secțiunea 7 de mai jos.. Când se aplică GDPR, necesitatea contractuală se bazează pe articolul 6 alineatul (1) litera (b) din GDPR;

  • Prelucrarea este necesară pentru îndeplinirea intereselor noastre legitime și numai în măsura în care interesele sau drepturile și libertățile dumneavoastră fundamentale nu ne impun să ne abținem de la prelucrare (Interes legitim);

Interesele noastre legitime includ în special (i) asigurarea faptului că Serviciile noastre sunt furnizate într-un mod eficient și sigur (de exemplu, prin analiza internă a stabilității și securității Serviciilor, actualizări și depanare, precum și servicii de asistență); (ii) îmbunătățirea și dezvoltarea Serviciilor (inclusiv monitorizarea utilizării Serviciilor noastre și în scopuri statistice); (iii) beneficiind de servicii eficiente din punct de vedere al costurilor (de exemplu, putem opta să folosim anumite servicii oferite de furnizori în loc să ne desfășurăm singuri activitatea); și (iv) atingerea obiectivelor noastre corporative. Când se aplică GDPR, interesul legitim se bazează pe articolul 6 alineatul (1) litera (f) din GDPR;

  • Am obținut consimțământul dumneavoastră prealabil într-o manieră clară și lipsită de ambiguitate (Consimţământ);

Când se aplică GDPR, consimțământul se bazează pe articolul 6 alineatul (1) litera (a) din GDPR;

  • Prelucrarea este necesară pentru a ne conforma obligațiilor legale sau de reglementare (Obligatie legala);

În cele din urmă, vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal dacă suntem obligați prin lege să facem acest lucru, după cum se specifică în continuare în secțiunea 7 de mai jos. Când se aplică GDPR, obligația legală se bazează pe articolul 6 alineatul (1) litera (c) din GDPR.

  1. Scopurile pentru care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal?

Prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în scopuri legitime și clar identificate:

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt colectate și procesate în scopul operațiunii Serviciilor și pentru celelalte scopuri legitime specificate în mod explicit mai jos, numai în măsura în care sunt relevante pentru atingerea acestor scopuri și nu sunt prelucrate în continuare într-o manieră incompatibilă cu acestea.

Prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în următoarele scopuri:

Pentru a opera soluția Beam și a furniza Serviciile aferente.

Prelucrăm în principal datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a vă furniza Serviciile, pe baza Necesității Contractuale de a face acest lucru, inclusiv pentru a interacționa cu dumneavoastră, a vă furniza Serviciile solicitate, precum și în scopuri de gestionare a clienților și utilizatorilor.

În plus față de datele personale pe care le furnizați atunci când interacționați cu Beam Solution și datele de urmărire pe care le colectăm folosind camera dispozitivului dvs. (consultați secțiunea 4 pentru informații suplimentare despre aceasta), colectăm automat informații tehnice despre interacțiunile dvs. cu Serviciile, cum ar fi ca adresa IP locală, conținutul care a fost accesat, data și ora accesului, informații despre tipul dispozitivului și sistemul dvs. de operare, preferințele dvs. sau alte informații legate de interacțiunea dvs. cu soluția Beam, inclusiv detaliile dvs. de navigare pe Beam. Soluţie. Prelucrăm aceste date pentru a stabili o conexiune cu dispozitivul dvs. prin internet, pentru a evalua utilizarea Soluției Beam și pentru a gestiona stabilitatea și securitatea acesteia, pe baza Interesului nostru Legitim de a face acest lucru.

Pentru a vă contacta și a răspunde la întrebările dvs. și pentru a vă permite să interacționați cu alți utilizatori.

Aveți opțiunea de a ne contacta prin e-mail prin Beam Solution. În acest context, procesăm datele pe care ni le furnizați (inclusiv informațiile dumneavoastră de contact și obiectul solicitării). Aceste date sunt folosite în scopul de a vă furniza informațiile și serviciile solicitate, pe baza Necesității noastre Contractuale.

De asemenea, puteți opta pentru a utiliza serviciile terților prin soluția noastră Beam, cum ar fi Discordie, pentru a interacționa cu alți utilizatori. În acest caz, sunt aplicabile declarațiile de confidențialitate ale acelor furnizori.

Pentru a vă trimite buletinul nostru informativ și alte informații publicitare.

Dacă vă abonați la buletinul nostru informativ, vom colecta datele dumneavoastră de contact (nume și adresa de e-mail) și le vom folosi pentru a vă furniza buletinul nostru informativ, pe baza Consimțământului dumneavoastră. Vă puteți dezabona de la serviciul de newsletter în orice moment, caz în care datele dumneavoastră de contact vor fi șterse.

Procesăm momentul înregistrării și confirmarea dvs. de înscriere pe baza Obligației noastre legale de a demonstra conformitatea. De asemenea, analizăm utilizarea de către dumneavoastră a buletinului nostru informativ, de exemplu dacă l-ați deschis sau ați făcut clic pe anumite link-uri și procesăm aceste date pentru a optimiza și îmbunătăți buletinul nostru informativ, pe baza interesului nostru legitim.

Folosim serviciile de la terțe părți ale Mailchimp pentru a furniza serviciul nostru de newsletter, care va avea acces la datele dvs. de conectare pentru a vă oferi serviciul. Declarațiile sale de confidențialitate sunt aplicabile în legătură cu aceasta, pe care o veți găsi aici: https://mailchimp.com/legal/privacy/.

Indiferent de abonamentul dvs. la newsletter-ul nostru, vă putem contacta și prin e-mail pentru a vă informa despre activitățile noastre, dacă v-ați abonat anterior pentru utilizarea Serviciilor noastre, dacă nu v-ați opus utilizării corespunzătoare a adresei dumneavoastră de e-mail. Vă puteți opune oricând utilizării adresei dumneavoastră de e-mail în acest scop, contactându-ne (a se vedea detaliile de contact în secțiunea 14). Baza legală pentru prelucrarea corespunzătoare a datelor dumneavoastră este Interesul nostru legitim de a face publicitate anumitor oferte de vânzare și activități legate de interacțiunile noastre anterioare cu dumneavoastră.

Pentru analize interne și scopuri statistice, în scopul îmbunătățirii Serviciilor noastre.

Cu excepția cazului în care vă opuneți unei astfel de prelucrări, putem prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, în special datele referitoare la utilizarea de către dumneavoastră a Serviciilor noastre și preferințele dumneavoastră (de exemplu, conținutul pe care l-ați accesat, data și ora accesării și preferințele dumneavoastră), în scopuri de analiză internă și statistică. , pentru a înțelege mai bine nevoile utilizatorilor noștri, pentru a le optimiza experiența și, în general, pentru a îmbunătăți ergonomia și funcționalitatea Serviciilor noastre. Vă puteți opune în orice moment la astfel de activități de prelucrare (a se vedea secțiunea 13 de mai jos pentru informații suplimentare despre drepturile dumneavoastră).

Nu conectăm aceste informații la dvs. sau la contul dvs. Folosim instrumente de analiză furnizate de furnizori cunoscuți de pe piață – cum ar fi instrumentul statistic standard al Apple, Google Analytics, Mixpanel, Survicate și Firebase – care ne oferă doar date agregate sau anonimizate, neidentificabile. Politica de confidențialitate a acelor furnizori de servicii este aplicabilă în acest context. Veți găsi informații despre practicile lor de confidențialitate și despre cum să renunțați la cookie-urile lor de analiză făcând clic pe următoarele link-uri: compania Apple, Google Analytics, Firebase, Panoul de mixare, Supraviețuiește.

Pentru a ne conforma celorlalte obligații legale sau pentru alte interese legitime.

Putem prelucra în continuare datele dumneavoastră cu caracter personal dacă avem o obligație legală de a face acest lucru sau pentru alte interese legitime. Acesta va fi cazul, de exemplu, dacă trebuie să dezvăluim anumite informații autorităților publice sau să păstrăm astfel de informații în scopuri fiscale sau contabile sau pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea unor pretenții legale.

Datele cu caracter personal pe care le procesăm în acest scop sunt cele pe care le-am colectat pentru unul dintre scopurile indicate în altă parte în această secțiune 7. Reținem datele cu caracter personal pe durata obligației legale impuse nouă.

Dacă am obținut consimțământul dumneavoastră.

În plus față de cele de mai sus, este posibil să procesăm datele dumneavoastră cu caracter personal dacă am obținut consimțământul dumneavoastră prealabil fără ambiguități pentru anumite scopuri. Consimțământul dat poate fi retras în orice moment, dar acest lucru nu afectează datele prelucrate înainte de retragere.

  1. Circumstanțele în care împărtășim datele dumneavoastră cu caracter personal cu terți

Putem partaja datele dumneavoastră cu caracter personal cu terți dacă acest lucru este necesar pentru funcționarea Serviciilor noastre, dacă există o obligație legală sau o permisiune de a face acest lucru sau dacă există un alt motiv valabil pentru a face acest lucru.

Putem transfera datele dumneavoastră personale către terți furnizori de servicii în legătură cu operarea Serviciilor și cu subcontractanți, cum ar fi furnizori de servicii IT, furnizori de servicii cloud, furnizori de baze de date, furnizori de soluții de marketing automatizate și consultanți, inclusiv compania Apple, Google Analytics, Firebase, Panoul de mixare, și Supraviețuiește. Informații detaliate despre acești furnizori pot fi găsite în secțiunea anterioară.

Înainte de a transfera date cu caracter personal către acești furnizori, ne asigurăm că avem documentația contractuală în vigoare pentru a ne asigura că acestea vor oferi o protecție egală a datelor personale ale utilizatorilor, așa cum este menționat în această Notificare de confidențialitate.

Este posibil să împărtășim datele dvs. de urmărire cu partenerii dacă utilizați tehnologia noastră cu Serviciile acestora.

După cum este indicat în secțiunea 3, dacă interacționați cu Soluția Beam prin aplicarea unui Partener, acel Partener va avea acces la Datele dvs. de urmărire și le va procesa în conformitate cu propriile practici de confidențialitate.

Pentru claritate, Partenerii au acces numai la Datele de urmărire și nu la înregistrările dvs. video (pentru mai multe informații despre aceasta, consultați Secțiunea 4). Pentru a accesa datele de urmărire, partenerii trebuie să fie de acord cu noi Termenii de licență SDK, care le impun în secțiunea 4.2 să:

  • furnizarea de informații suficiente utilizatorilor;
  • să obțină consimțământul prealabil explicit și liber al utilizatorilor înainte de a utiliza datele acestora;
  • asigura securitatea acestor date; și
  • respectă orice lege aplicabilă privind confidențialitatea.

De asemenea, putem dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal către terți în cazul în care avem o obligație legală de a face acest lucru sau un interes legitim în a face acest lucru.

De asemenea, putem dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal atunci când avem un interes legitim în a face acest lucru, de exemplu (i) pentru a răspunde unei cereri din partea unei autorități judiciare sau în conformitate cu o obligație legală; (ii) pentru a introduce sau a apăra împotriva unei cereri sau a unui proces; sau (iii) în contextul restructurării, în special dacă ne transferăm activele unei alte companii.

  1. Transferuri internaționale

Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi dezvăluite în afara Elveției și a Uniunii Europene, inclusiv în țările care nu garantează același nivel de protecție a datelor și confidențialitate ca Elveția și Uniunea Europeană.

Datele personale pe care le colectăm de la dvs. pot fi stocate și procesate în Elveția și Uniunea Europeană sau transferate, stocate sau prelucrate în altă parte, inclusiv în SUA sau în orice altă țară care nu oferă neapărat un nivel adecvat de date. protecție așa cum este recunoscută de Elveția și/sau Uniunea Europeană. În astfel de cazuri, ne vom asigura că există garanții adecvate, în conformitate cu legile aplicabile privind protecția datelor, de exemplu, bazându-ne pe clauze contractuale standard adoptate de Comisia Europeană.

Dacă ne transmiteți informații și date, se consideră că sunteți de acord în mod expres la astfel de transferuri de date. Puteți solicita informații suplimentare în acest sens și puteți obține o copie a garanțiilor relevante, la cerere, trimițând o solicitare la adresa de contact indicată în secțiunea 14 de mai jos.

  1. Cât timp stocăm datele dumneavoastră cu caracter personal?

Datele dumneavoastră personale nu vor fi stocate mai mult decât este necesar. 

Vom șterge sau anonimiza datele cu caracter personal de îndată ce nu mai este necesar ca noi să îndeplinim scopurile stabilite în secțiunea 7 din această Notificare de confidențialitate. Această perioadă variază, în funcție de tipul de date în cauză și de cerințele legale aplicabile. Ca o regula:

  • După cum este descris în Secțiunea 4, nu stocăm înregistrările video capturate de camerele dvs. (prelucrăm doar fluxurile live).
  • Datele de urmărire generate prin Beam Solutions sunt imediat anonimizate (însemnând că datele nu pot fi legate de dvs.).
  • Informațiile contului dvs. sunt păstrate atâta timp cât contul dvs. este activ. Dacă vă ștergeți contul de utilizator, informațiile contului dumneavoastră vor fi șterse sau anonimizate imediat după un astfel de eveniment, cu excepția cazului în care datele trebuie păstrate dintr-un motiv valabil (cum ar fi dovezi sau scopuri fiscale);
  • Fișierele jurnal sunt, de regulă, șterse sau anonimizate automat în termen de 30 de zile de la colectarea lor, cu excepția cazului în care trebuie să le păstrăm dintr-un motiv întemeiat.
  1. Securitate

Menținem garanții fizice, tehnice și procedurale pentru a păstra în siguranță datele dumneavoastră cu caracter personal.

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal și avem măsuri fizice, administrative și tehnice concepute pentru a menține în siguranță datele dumneavoastră cu caracter personal și pentru a preveni accesul neautorizat la acestea. Limităm accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal la acele persoane care trebuie să le cunoască în scopul descris în această Notificare de confidențialitate. În plus, folosim protocoale și mecanisme standard de securitate pentru a face schimb de transmitere de date sensibile. Când introduceți informații sensibile în soluția noastră Beam, le criptăm folosind tehnologia Transport Layer Security (TLS).

Deși luăm măsurile adecvate pentru a vă proteja datele personale, nicio infrastructură IT nu este complet sigură. Prin urmare, nu putem garanta că datele pe care ni le furnizați sunt în siguranță și protejate de orice acces neautorizat și furt de terți. Renunțăm la orice răspundere în acest sens.

Internetul este un mediu global. Ca urmare, prin trimiterea de informații către noi pe cale electronică, astfel de date pot fi transferate internațional prin internet, în funcție de locația dvs. Internetul nu este un mediu sigur, iar această Notificare de confidențialitate se aplică utilizării de către noi a datelor dumneavoastră cu caracter personal numai odată ce acestea sunt sub controlul nostru. Având în vedere natura inerentă a internetului, toate transmisiile prin internet se fac pe propriul risc.

Dacă avem motive întemeiate să credem că datele dumneavoastră cu caracter personal au fost achiziționate de o persoană neautorizată și legea aplicabilă impune notificarea, vă vom notifica prompt despre încălcarea prin e-mail (dacă o avem) și/sau prin orice alt canal de comunicare. (inclusiv prin postarea unei notificări pe Beam Solution).

  1. Cum folosim cookie-urile sau alte instrumente analitice

Nu folosim cookie-uri în relație la soluția fasciculului.

Cookie-urile sunt fișiere mici de litere și numere descărcate pe computerul dumneavoastră atunci când accesați anumite site-uri web. În general, cookie-urile permit unui site web să recunoască computerul unui utilizator. Acestea pot fi utilizate pentru a monitoriza și analiza modul în care utilizatorii interacționează cu un site web sau alt serviciu, pentru a-l îmbunătăți și a funcționalităților acestuia și/sau pentru a-l personaliza în funcție de interacțiunile utilizatorilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri, vă rugăm să vizitați site-ul web http://www.allaboutcookies.org.

Nu folosim cookie-uri în legătură cu Beam Solution.

  1. Drepturile dumneavoastră cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal

Aveți dreptul de a accesa datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le procesăm și puteți solicita în special ca acestea să fie eliminate, actualizate sau rectificate.

Dacă legea nu prevede altfel, aveți dreptul de a ști dacă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal. Ne puteți contacta pentru a cunoaște conținutul acestor date cu caracter personal, pentru a verifica acuratețea acestora și, în măsura permisă de lege, pentru a solicita completarea, actualizarea, rectificarea sau ștergerea acestora. De asemenea, aveți dreptul de a ne cere să încetăm orice prelucrare specifică a datelor cu caracter personal care ar fi putut fi obținută sau prelucrată cu încălcarea legii aplicabile și aveți dreptul de a vă opune oricărei prelucrări de date cu caracter personal din motive legitime.

Dacă ne solicitați să vă ștergem datele personale din sistemele noastre, vom face acest lucru, cu excepția cazului în care trebuie să vă păstrăm datele din motive legale sau din alte motive legitime. Vă rugăm să rețineți că orice informații pe care le-am copiat pot rămâne în stocarea de rezervă pentru o anumită perioadă de timp după solicitarea dvs. de ștergere.

În cazul în care ne bazăm pe consimțământul dumneavoastră pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, vom căuta consimțământul dumneavoastră liber și specific, furnizându-vă indicații informate și fără ambiguitate referitoare la datele dumneavoastră personale. Puteți revoca în orice moment acest consimțământ (fără ca această retragere să afecteze legalitatea prelucrării efectuate anterior).

Cele de mai sus nu limitează alte drepturi pe care le-ați putea avea în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor în anumite circumstanțe. În special, dacă GDPR se aplică prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal, GDPR vă acordă anumite drepturi în calitate de persoană vizată dacă sunt îndeplinite cerințele respective:

  • Dreptul de acces (15 GDPR) – aveți dreptul de a accesa și de a ne solicita copii ale datelor dumneavoastră personale.
  • Dreptul la rectificare (16 GDPR) – aveți dreptul de a ne cere rectificarea datelor personale pe care le considerați inexacte. De asemenea, aveți dreptul de a ne cere să completăm informațiile pe care le considerați incomplete.
  • Dreptul la ștergere (17 GDPR) – aveți dreptul de a ne cere să ștergem datele dumneavoastră cu caracter personal în anumite circumstanțe.
  • Dreptul la restricționarea prelucrării (18 GDPR) – aveți dreptul de a ne cere să restricționăm prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în anumite circumstanțe.
  • Dreptul la portabilitatea datelor (20 GDPR) – aveți dreptul de a cere să transferăm într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit de mașină datele personale pe care ni le-ați furnizat unei alte organizații sau ție, în anumite circumstanțe.
  • Dreptul de a vă opune prelucrării (21 GDPR) – aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal care se bazează pe Interesele noastre legitime, în anumite circumstanțe. În acest caz, nu vom mai prelucra datele cu caracter personal decât dacă demonstrăm temeiuri legitime convingătoare pentru prelucrare, care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților dumneavoastră sau în cazul în care prelucrarea este necesară pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea pretențiilor legale.

De regulă, nu sunteți obligat să plătiți nicio taxă pentru exercitarea drepturilor dumneavoastră și vom răspunde solicitării dumneavoastră în termen de o lună.

Veți găsi mai multe detalii despre drepturile dumneavoastră în secțiunile 5 și 7 din această Notificare de confidențialitate în legătură cu fiecare activitate de prelucrare pe care o desfășurăm. Dacă doriți să vă exercitați oricare dintre drepturile dvs. sau doriți informații suplimentare despre acestea, vă rugăm să ne contactați folosind datele de contact detaliate mai jos (vezi secțiunea 14).

Aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea competentă.

Dacă nu sunteți mulțumit de modul în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal, puteți depune o plângere la autoritatea competentă de supraveghere a protecției datelor, în special în statul membru în care aveți reședința obișnuită, locul de muncă sau locul presupusei încălcări, pe lângă drepturile descrise mai sus.

Deși acest lucru nu este necesar, vă recomandăm să ne contactați mai întâi, deoarece este posibil să vă putem răspunde direct solicitării.

Drepturile dumneavoastră conform Legii privind confidențialitatea consumatorilor din California (CCPA)

Dacă sunteți rezident în California și utilizați Serviciile, Legea privind confidențialitatea consumatorilor din California (CCPA) vă poate oferi dreptul de a solicita accesul și ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Dacă sunteți rezident în California, puteți solicita:

  • să vă dezvăluie următoarele informații care acoperă cele 12 luni anterioare solicitării dvs.:
  • categoriile și anumite informații cu caracter personal pe care le-am colectat despre dumneavoastră și categoriile de informații personale pe care le-am vândut (a se vedea Secțiunile 4 și 7 din această Notificare de confidențialitate);
  • categoriile de surse din care am colectat astfel de informații personale (a se vedea Secțiunea 4 din această Notificare de confidențialitate);
  • scopul comercial sau comercial pentru colectarea sau vânzarea de informații personale despre dvs. (consultați Secțiunile 6 și 7 din această Notificare de confidențialitate); și
  • categoriile de terți cărora le-am vândut sau le-am dezvăluit în alt mod informații personale (a se vedea Secțiunea 8 din această Notificare de confidențialitate).
  • ștergeți informațiile personale pe care le-am colectat de la dvs.; sau
  • renunțați la orice vânzare viitoare de informații personale despre dvs.

În plus, utilizatorii Serviciilor care sunt rezidenți în California și au sub 18 ani pot solicita și obține eliminarea conținutului pe care l-au postat.

Nu vindem datele personale ale utilizatorilor către terți în scopul și scopurile CCPA.

Pentru a vă exercita dreptul de a solicita accesul și ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal, vă rugăm să consultați detaliile de contact din secțiunea 14 de mai jos. Nu discriminăm pe baza exercitării oricăror drepturi de confidențialitate pe care le-ați putea avea în temeiul acestei secțiuni și vom răspunde solicitării dumneavoastră în conformitate cu legea aplicabilă.

Toate cererile trebuie să fie etichetate „California Removal Request” pe linia de subiect al e-mailului. Toate solicitările trebuie să ofere o descriere a conținutului pe care doriți să îl eliminați și informații suficient de rezonabile pentru a ne permite să găsim acel conținut. Nu acceptăm cererile de eliminare din California prin poștă, telefon sau fax. Nu suntem responsabili pentru notificările care nu sunt etichetate sau trimise corespunzător și este posibil să nu putem răspunde dacă nu furnizați informații adecvate. Vă rugăm să rețineți că solicitarea dvs. nu asigură eliminarea completă sau completă a materialului. De exemplu, materialele pe care le-ați postat pot fi republicate sau republicate de către un alt utilizator sau o terță parte.

  1. Contactează-ne

Dacă credeți că datele dumneavoastră cu caracter personal au fost utilizate într-un mod care nu este în conformitate cu această Notificare de confidențialitate sau dacă aveți întrebări sau întrebări cu privire la colectarea sau prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați la [email protected].

  1. Actualizări ale acestei notificări de confidențialitate

Această Notificare de confidențialitate poate face obiectul unor modificări. Orice modificări sau completări la prelucrarea datelor cu caracter personal, așa cum sunt descrise în această Notificare de confidențialitate, care vă afectează, vă vor fi comunicate printr-un canal adecvat, în funcție de modul în care comunicăm în mod normal cu dvs. (inclusiv prin e-mail și/sau prin intermediul Beam Solution, de exemplu bannere). , ferestre pop-up sau alte mecanisme de notificare). Dacă nu sunteți de acord cu modificările efectuate, trebuie să încetați să accesați și/sau să utilizați Serviciile afectate.

 

____________________________________________

 

Ultima actualizare: 07 octombrie 2021.