EYEWARE BEAM RATKAISUE | Tietosuojailmoitus

  1. Johdanto

Ymmärrämme yksityisyytesi ja avoimuuden tärkeyden henkilötietojesi käsittelyssä.

Eyeware Tech SA:ssa (me, meidän tai Silmälasit), tunnustamme yksityisyytesi ja avoimuuden tärkeyden henkilötietojesi käsittelyssä.

Tämä tietosuojailmoitus (Tietosuojailmoitus) ilmoittaa sinulle henkilötiedoista, joita keräämme ja käsittelemme Beam Solution -ratkaisumme ( Säderatkaisu) ja/tai Beam Solutionin kautta tarjottavat palvelut (yhdessä Beam Solutionin kanssa, meidän Palvelut).

Käyttämällä palvelujamme hyväksyt nimenomaisesti, että saatamme kerätä ja käsitellä henkilötietojasi tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti.

Tämä tietosuojaseloste on osa ilmoitustamme ja se on erottamaton osa käyttöehdot [https://beam.eyeware.tech/license.html] Säderatkaisulle (Sinulle). Kaikilla isoilla kirjaimilla kirjoitetuilla termeillä, joita ei ole määritelty tässä asiakirjassa, on käyttöehtojen mukainen merkitys.

  1. Lyhyt versio

Seuraavassa on lyhyt yhteenveto tästä tietosuojailmoituksesta (mutta ei korvaa sitä):

  • Eyeware Tech SA on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä rekisterinpitäjänä. Tämä tietosuojailmoitus koskee kuitenkin vain meidän toimintaamme, ei kolmansien osapuolien palveluntarjoajien toimintaa (vaikka linkimme heidän palveluihinsa tai jos he yhdistäisivät Beam Solutionin omiin sovelluksiinsa) (katso kohdat 3 ja 8);
  • Osana Palveluiden toimintaamme voimme käyttää ja/tai kerätä henkilötietoja, jotka annat meille tai joita keräämme automaattisesti, kun olet vuorovaikutuksessa Palveluiden kanssa.
  • Käsittelemme tällaisia henkilötietoja Sveitsin lakien ja muiden meihin sovellettavien lakien mukaisesti, pääasiassa palveluidemme tarjoamista varten (katso kohta 4).
  • Laskemme erityisesti tarjotaksemme sinulle Palveluita oikeassa ajassa pään, kasvojen ja silmien seurantatiedot (Seurantatiedot) käyttämällä laitteesi kameraa. Samalla kun teemme niin, me älä tallenna tai tallenna videotallenteitasi. Jos integroit teknologiamme omaan sisältöösi (kuten videoon), emme myöskään tallenna tai käytä sellaista sisältöä (katso kohdat 4 ja 10);
  • Voimme myös käsitellä henkilötietojasi kommunikoidaksemme kanssasi, lähettääksemme uutiskirjeemme, analysoidaksemme ja parantaaksemme palveluidemme käyttöä, täyttääksemme lakisääteisiä velvoitteitamme ja muita tässä tietosuojailmoituksessa mainittuja laillisia tarkoituksia varten (katso kohta 7, yhtä hyvin kuin kohdat 5 ja 6);
  • Henkilötietojasi säilytetään Sveitsissä ja/tai EU:ssa. Emme jaa niitä kolmansille osapuolille tai siirrä niitä ulkomaille, ellei tämä ole sekä palveluidemme toiminnan kannalta välttämätöntä että soveltuvien lakien sallimaa. Näin voi olla esimerkiksi silloin, kun käytämme palveluntarjoajia tai meidän on oltava vuorovaikutuksessa kolmansien osapuolten kanssa harjoittaaksemme ammattitoimintaamme (katso kohdat 8 ja 9);
  • Emme säilytä henkilötietojasi sellaisessa muodossa, joka mahdollistaa henkilöllisyyden tunnistamisen pidempään kuin on tarpeen tässä tietosuojailmoituksessa määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi. Emme myöskään tallenna kameroillasi tallentamia videotallenteita (käsittelemme vain live-syötteitä seurantatietojen luomiseksi) (katso jakso 10);
  • Käytämme turvatoimia ja pyrimme suojaamaan henkilötietojasi. Mikään IT-infrastruktuuri ei kuitenkaan ole täysin turvallinen, emmekä voi taata, että se on (katso jakso 11);
  • Voit ottaa meihin yhteyttä ([email protected]) käyttääksesi henkilötietoihisi liittyviä oikeuksiasi (katso kohdat 13 ja 14).
  1. Kuka on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä

Eyeware Tech SA, Rue Marconi 19, 1920 Martigny, Sveitsi, on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä rekisterinpitäjänä. Löydät yhteystietomme alta osiosta 14.

Tämä tietosuojailmoitus koskee vain meidän tai meidän puolestamme suoritettua käsittelyä. Vaikka voimme tarjota linkkejä kolmansien osapuolien verkkosivustoille, sisältöön tai palveluihin, emme ole vastuussa heidän henkilötietoihinsa liittyvistä käytännöistä. Tällaisissa olosuhteissa henkilötietojesi keräämiseen ja käyttöön sovelletaan kyseisten kolmansien osapuolien tietosuojakäytäntöjä, jotka sinun tulee tarkistaa huolellisesti saadaksesi lisätietoja heidän henkilötietojen käsittelytavoistaan.

Uskomme, että Beam Solutionin pitäisi olla villisti saatavilla. Tätä tarkoitusta varten tarjoamme työkaluja kehittäjille ja kolmansille palveluntarjoajille (meidän Yhteistyökumppanit), jonka avulla he voivat integroida katseenseurantateknologiamme omiin tuotteisiinsa. Kun he tekevät niin (ja edellyttäen, että he hyväksyvät meidän SDK-lisenssiehdot [https://beam.eyeware.tech/sdk-license.html]; Tästä lisää osiossa 8), kumppanit voivat käyttää seurantatietoja (pään asento, katseen koordinaatit) ja luoda omia interaktiivisia sovelluksiaan.

Jos olet jonkin kumppanimme käyttäjä tai asiakas (a Kumppanin käyttäjä), lue seuraava: tämä tietosuojailmoitus ei käsittele sitä, miten kumppanimme keräävät ja käyttävät henkilötietojasi. Jos haluat esittää henkilötietojasi koskevia pyyntöjä tai tiedusteluja, ota yhteyttä suoraan kyseiseen kumppaniin. Jos esimerkiksi haluat pyytää pääsyä, korjata, muuttaa tai poistaa virheellisiä henkilötietoja, jotka jokin yhteistyökumppaneistamme on alun perin kerännyt, kohdista kyselysi asianomaiselle kumppanille.

  1. Henkilötietojen kerääminen

Keräämme henkilötietoja, jotka annat meille.

Keräämme henkilötietoja, jotka annat meille käyttäessäsi Palvelujamme, esimerkiksi kun olet yhteydessä meihin, täyttämälläsi verkkolomakkeilla tai kun tilaat uutiskirjeemme.

On pakollista täyttää tähdellä merkityt tietokentät. Jos yhtä tai useampaa pakollista tietokenttää ei ole täytetty, emme voi tarjota pääsyä Palveluihimme. Sinun ei tarvitse täyttää valinnaisia tietokenttiä päästäksesi palveluihimme.

Keräämme pään ja katseen seurantatietoja reaaliajassa tallentamatta videotallenteita ja keräämättä muita henkilökohtaisia tietoja tämän prosessin aikana.

Kun käytät Beam Solutionia, Beam Solution laskee automaattisesti pääsi ja kasvosi asennon sekä katseen koordinaatit (seurantatiedot) käyttämällä laitteen kameran syöttöä. Laskenta tapahtuu reaaliajassa ja se tehdään suoraan laitteessasi. Kamerallasi tallennettuja videoita ei siirretä palveluihimme, emmekä tallenna tai tallenna niitä.

Keräämme vain tämän laskennan tulosteet (seurantatiedot), jotka ovat tarpeen teknologiamme (ja kumppaneidemme palveluiden) tarjoamiseksi. Emme tallenna seurantatietoja tavalla, jonka avulla voimme tunnistaa sinut, emmekä linkitä niitä muihin sinua koskeviin tietoihin.

Emme kerää sisältöäsi, kuten videostriimejä.

Voit integroida katseenseurantatekniikkamme omaan sisältöösi, kuten videostriimiin.

Emme pääsääntöisesti tallenna tai käsittele sisältöäsi.

Ainoat poikkeukset tästä säännöstä koskevat valinnaisia palveluita, joita voit pyytää ja jotka edellyttävät pääsyä sisältöösi. Tällaisissa tapauksissa ilmoitamme sinulle etukäteen käsittelytoimistasi.

Tiettyjä henkilötietoja kerätään myös automaattisesti.

Keräämme myös automaattisesti lokeja ja analytiikkatietoja toiminnastasi, kuten tässä tietosuojailmoituksessa on tarkemmin kuvattu. Voit määrittää tiettyjä henkilötietojesi automaattiseen keräämiseen liittyviä valtuuksia, kun määrität laitteesi käytettävissä olevien toimintojen mukaan.

  1. Kuinka käsittelemme henkilötietojasi

Käsittelemme henkilötietojasi automaattisesti tässä tietosuojailmoituksessa mainittuihin tarkoituksiin ja sovellettavan lain mukaisesti.

Käsittelemme henkilötietojasi sovellettavan lainsäädännön, erityisesti Sveitsin tietosuojalakien ja siltä osin kuin ne koskevat meitä, muun tietosuojalainsäädännön, kuten EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) tai vastaavaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa tietokoneita tai tietokonetyökaluja käyttäen tässä tietosuojailmoituksessa määriteltyjen tarkoitusten mukaisesti.

Emme käsittele henkilötietojasi profiilin luomiseksi sinusta (profilointi). Emme myöskään tee päätöksiä yksinomaan sellaisen automatisoidun käsittelyn perusteella, jolla on oikeusvaikutuksia rekisteröityihin tai heihin merkittävästi (automaattinen yksilöllinen päätös).

Voimme yhdistää henkilötietosi muihin tietoihin (koottuna) tai poistaa kaikki tiedot, joiden avulla voimme tunnistaa sinut (anonymisoida), jotta niitä ei enää pidetä henkilötiedona sovellettavan tietosuojalain mukaan, jolloin tämä tietosuojailmoitus ei ole enää voimassa. sovelletaan, ja voimme käyttää tällaisia tietoja tarkoituksiin, joita ei ole mainittu tässä tietosuojailmoituksessa (esim. vertailu- tai analytiikkatarkoituksiin tai kehittää ja markkinoida uusia palveluita). Voit milloin tahansa vastustaa henkilötietojesi anonymisointia tai yhdistämistä tähän tarkoitukseen (katso alla osiossa 13 lisätietoja oikeuksistasi).

Toteutamme asianmukaiset tekniset ja organisatoriset turvatoimenpiteet estääksemme henkilötietojesi luvattoman käytön, paljastamisen, muuttamisen, muuttamisen tai tuhoamisen jäljempänä kohdassa 11 kuvatulla tavalla.

  1. Millä laillisilla perusteilla käsittelemme henkilötietojasi

Käsittelemme henkilötietojasi vain, jos meillä on siihen pätevä laillinen peruste.

Käsittelemme henkilötietojasi vain, jos meillä on siihen pätevä laillinen peruste. Käsittelystäsi riippuen käsittelemme henkilötietojasi vain, jos:

  • Käsittely on tarpeen sopimusvelvoitteidemme täyttämiseksi sinua kohtaan tai sopimusta edeltävien toimien toteuttamiseksi pyynnöstäsi (Sopimukseen perustuva välttämättömyys);

Näin on erityisesti silloin, kun henkilötietojesi käsittely on ehdottomasti välttämätöntä Palveluiden tarjoamiseksi sinulle, kuten jäljempänä kohdassa 7 on määritelty.. Kun GDPR:ää sovelletaan, sopimusperusteinen välttämättömyys perustuu GDPR:n artiklan 6(1)(b) alakohtaan.

  • Käsittely on tarpeen oikeutettujen etujemme toteuttamiseksi ja vain siltä osin kuin sinun etusi tai perusoikeutesi ja vapautesi eivät edellytä meitä pidättäytymään käsittelystä (Perusteltu etu);

Oikeutettuja etujamme ovat erityisesti (i) sen varmistaminen, että Palvelumme tarjotaan tehokkaalla ja turvallisella tavalla (esim. Palveluiden vakauden ja turvallisuuden sisäisen analyysin, päivitysten ja vianmäärityksen sekä tukipalvelujen avulla); (ii) Palveluiden parantaminen ja kehittäminen (mukaan lukien Palveluidemme käytön seuranta ja tilastollisiin tarkoituksiin); (iii) hyötyminen kustannustehokkaista palveluista (esim. saatamme käyttää tiettyjä toimittajien tarjoamia palveluja sen sijaan, että harjoittaisimme toimintaa itse); ja (iv) yritystavoitteidemme saavuttaminen. Kun GDPR:ää sovelletaan, oikeutettu etu perustuu GDPR:n artiklan 6(1)(f) alakohtaan.

  • Olemme saaneet etukäteen suostumuksesi selkeällä ja yksiselitteisellä tavalla (Suostumus);

Kun GDPR:ää sovelletaan, Suostumus perustuu GDPR:n artiklan 6(1)(a)

  • Käsittely on tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi (Laillinen velvoite);

Lopuksi käsittelemme henkilötietojasi, jos laki velvoittaa meitä tekemään niin, kuten jäljempänä kohdassa 7 on tarkemmin määritelty. Kun GDPR:ää sovelletaan, oikeudellinen velvoite perustuu GDPR:n artiklan 6(1)(c) alakohtaan.

  1. Mitä tarkoituksia varten käsittelemme henkilötietojasi?

Käsittelemme henkilötietojasi laillisiin ja selvästi tunnistettuihin tarkoituksiin:

Henkilötietojasi kerätään ja käsitellään Palveluiden käyttötarkoituksia ja muita alla nimenomaisesti määriteltyjä laillisia tarkoituksia varten, vain siinä laajuudessa, kuin se on olennaista näiden tarkoitusten saavuttamiseksi, eikä niitä käsitellä myöhemmin tavalla, joka on yhteensopimaton niiden kanssa.

Käsittelemme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

Käyttää Beam Solutionia ja tarjota siihen liittyviä palveluita.

Käsittelemme henkilötietojasi pääasiassa Palveluiden tarjoamiseksi, sopimukseen perustuvan välttämättömyytemme perusteella, mukaan lukien vuorovaikutuksessa kanssasi, pyydettyjen palvelujen tarjoamisessa sekä asiakkaiden ja käyttäjien hallintatarkoituksiin.

Niiden henkilötietojen lisäksi, jotka annat ollessasi vuorovaikutuksessa Beam Solutionin kanssa, sekä laitteen kameralla keräämiemme seurantatietojen lisäksi (katso lisätietoja tästä osiosta 4), keräämme automaattisesti teknisiä tietoja vuorovaikutuksestasi Palveluiden kanssa, kuten paikallisena IP-osoitteena, käytettynä sisältönä, pääsyn päivämääränä ja kellonaikana, tiedot laitteesi tyypistä ja käyttöjärjestelmästä, asetuksesi tai muut tiedot, jotka liittyvät vuorovaikutukseen Beam Solutionin kanssa, mukaan lukien navigointitietosi Beamissa. Ratkaisu. Käsittelemme näitä tietoja luodaksemme yhteyden laitteeseesi Internetin kautta, arvioidaksemme Beam Solutionin käyttöä ja hallitaksemme sen vakautta ja turvallisuutta oikeutetun intressimme perusteella.

Ottaakseen sinuun yhteyttä ja vastata kyselyihisi sekä mahdollistaaksesi vuorovaikutuksen muiden käyttäjien kanssa.

Sinulla on mahdollisuus ottaa meihin yhteyttä Beam Solutionin kautta sähköpostitse. Tässä yhteydessä käsittelemme meille antamiasi tietoja (mukaan lukien yhteystietosi ja pyynnön aihe). Näitä tietoja käytetään tarjoamaan sinulle pyydettyjä tietoja ja palveluita sopimukseen perustuvan välttämättömyytemme perusteella.

Voit myös halutessasi käyttää kolmansien osapuolten palveluita Beam Solutionsmme kautta, kuten Ristiriita, jotta voit olla vuorovaikutuksessa muiden käyttäjien kanssa. Tällöin sovelletaan näiden palveluntarjoajien tietosuojaselosteita.

Lähettääksemme sinulle uutiskirjeemme ja muita mainostietojamme.

Jos tilaat uutiskirjeemme, keräämme yhteystietosi (nimi ja sähköpostiosoite) ja käytämme niitä uutiskirjeemme toimittamiseen suostumuksesi perusteella. Voit peruuttaa uutiskirjepalvelun milloin tahansa, jolloin yhteystietosi poistetaan.

Käsittelemme rekisteröintiajan ja suostumuksesi vahvistuksen lakisääteisen velvoitteemme perusteella osoittaaksemme noudattamisen. Analysoimme myös uutiskirjeemme käyttöäsi, esim. oletko avannut sen tai napsauttanut tiettyjä linkkejä, ja käsittelemme näitä tietoja uutiskirjeemme optimoimiseksi ja parantamiseksi oikeutetun etumme perusteella.

Käytämme Mailchimpin kolmannen osapuolen palveluita tarjotaksemme uutiskirjepalveluamme, jolla on pääsy kirjautumistietoihisi voidakseen tarjota sinulle palvelun. Tähän liittyen sovelletaan sen tietosuojaselosteita, jotka löydät täältä: https://mailchimp.com/legal/privacy/.

Uutiskirjeemme tilaamisesta riippumatta voimme ottaa sinuun yhteyttä myös sähköpostitse kertoaksemme toiminnastamme, jos olet aiemmin tilannut Palveluidemme käytön, jos et ole vastustanut sähköpostiosoitteesi vastaavaa käyttöä. Voit milloin tahansa vastustaa sähköpostiosoitteesi käyttöä tähän tarkoitukseen ottamalla meihin yhteyttä (katso yhteystiedot kohdasta 14). Tietojesi vastaavan käsittelyn oikeusperusta on oikeutettu etumme mainostaa tiettyjä myyntitarjouksia ja toimia, jotka liittyvät aiempaan vuorovaikutukseen kanssasi.

Sisäisiin analyysi- ja tilastotarkoituksiin Palveluidemme parantamiseksi.

Ellei vastusta tällaista käsittelyä, voimme käsitellä henkilötietojasi, erityisesti tietoja, jotka liittyvät palveluidemme käyttöön ja mieltymyksiisi (esim. käyttämäsi sisältö, käyttöpäivämäärä ja -aika sekä asetuksesi) sisäisiä analyysejä ja tilastollisia tarkoituksia varten. , ymmärtääksemme paremmin käyttäjiemme tarpeita, optimoidaksemme heidän käyttökokemustaan ja yleisesti parantaaksemme Palvelujemme ergonomiaa ja toimivuutta. Voit vastustaa tällaista käsittelyä milloin tahansa (lisätietoja oikeuksistasi on alla kohdassa 13).

Emme linkitä näitä tietoja sinuun tai tiliisi. Käytämme tunnettujen markkinatarjoajien tarjoamia analytiikkatyökaluja – kuten Applen, Google Analyticsin, Mixpanelin, Survicaten ja Firebasen vakiotilastotyökaluja – jotka tarjoavat meille vain koottuja tai anonymisoituja, ei-tunnistettavia tietoja. Tässä yhteydessä sovelletaan näiden palveluntarjoajien tietosuojakäytäntöjä. Löydät tietoja heidän tietosuojakäytännöistään ja siitä, miten voit kieltäytyä analytiikkaevästeiden käytöstä napsauttamalla seuraavia linkkejä: Apple Inc, Google Analytics, Firebase, Mixpanel, Selviydy.

Muiden laillisten velvoitteidemme noudattamiseksi tai muiden laillisten etujen vuoksi.

Voimme käsitellä henkilötietojasi edelleen, jos meillä on siihen laillinen velvollisuus tai muiden laillisten etujen vuoksi. Näin on esimerkiksi silloin, kun meidän on luovutettava tiettyjä tietoja viranomaisille tai säilytettävä tällaisia tietoja verotusta tai kirjanpitoa varten taikka oikeudellisten vaatimusten laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

Henkilötiedot, joita käsittelemme tähän tarkoitukseen, ovat ne, jotka olemme keränneet johonkin muualla tässä kohdassa 7 mainittuun tarkoitukseen. Säilytämme henkilötietoja meille määrätyn laillisen velvoitteen ajan.

Jos olemme saaneet suostumuksesi.

Edellä mainitun lisäksi voimme käsitellä henkilötietojasi, jos olemme saaneet etukäteen yksiselitteisen suostumuksesi tiettyihin tarkoituksiin. Annettu suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa, mutta tämä ei vaikuta ennen peruuttamista käsiteltyihin tietoihin.

  1. Olosuhteet, joissa jaamme henkilötietojasi kolmansille osapuolille

Voimme jakaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille, jos se on Palvelujemme toiminnan kannalta välttämätöntä, jos siihen on laillinen velvoite tai lupa tai jos siihen on muu pätevä syy.

Voimme siirtää henkilötietojasi kolmansille osapuolille Palveluiden toiminnan yhteydessä ja alihankkijoille, kuten IT-palveluntarjoajille, pilvipalveluntarjoajille, tietokantatoimittajille, automatisoitujen markkinointiratkaisujen tarjoajille ja konsulteille, mukaan lukien Apple Inc, Google Analytics, Firebase, Mixpanel, ja Selviydy. Yksityiskohtaiset tiedot näistä palveluntarjoajista löytyvät edellisestä osiosta.

Ennen henkilötietojen siirtämistä näille palveluntarjoajille varmistamme, että meillä on sopimusasiakirjat käytössä varmistaaksemme, että ne tarjoavat käyttäjien henkilötietojen yhtäläisen suojan tässä tietosuojailmoituksessa esitetyllä tavalla.

Saatamme jakaa seurantatietosi kumppaneiden kanssa, jos käytät tekniikkaamme heidän palveluidensa kanssa.

Kuten osiossa 3 mainitaan, jos olet vuorovaikutuksessa Beam Solutionin kanssa kumppanin sovelluksen kautta, kyseisellä kumppanilla on pääsy seurantatietoihisi ja se käsittelee niitä omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti.

Selvyyden vuoksi kumppaneilla on pääsy vain seurantatietoihin, ei videotallenteihisi (lisätietoja on kohdassa 4). Voidakseen käyttää seurantatietoja kumppanien on hyväksyttävä meidän SDK-lisenssiehdot, jotka vaativat niitä kohdassa 4.2:

  • antaa käyttäjille riittävästi tietoa;
  • hankkia käyttäjien etukäteen antama nimenomainen ja vapaasti antama suostumus ennen tietojensa käyttöä;
  • varmistaa tällaisten tietojen turvallisuus; ja
  • noudattaa soveltuvia tietosuojalakeja.

Saatamme myös luovuttaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille, jos meillä on siihen laillinen velvollisuus tai oikeutettu etu.

Voimme myös luovuttaa henkilötietojasi, jos meillä on siihen oikeutettu etu, esimerkiksi (i) vastataksemme oikeusviranomaisen pyyntöön tai lain edellyttämän velvoitteen mukaisesti; (ii) nostaa kanne tai puolustaa sitä vastaan; tai (iii) uudelleenjärjestelyn yhteydessä, erityisesti jos siirrämme omaisuutemme toiselle yhtiölle.

  1. Kansainväliset siirrot

Henkilötietojasi voidaan luovuttaa Sveitsin ja Euroopan unionin ulkopuolelle, mukaan lukien maihin, jotka eivät takaa samaa tietosuojan ja yksityisyyden tasoa kuin Sveitsi ja Euroopan unioni.

Sinulta keräämiämme henkilötietoja voidaan tallentaa ja käsitellä Sveitsissä ja Euroopan unionissa tai siirtää, tallentaa tai muuten käsitellä muualla, mukaan lukien Yhdysvalloissa tai missä tahansa muussa maassa, joka ei välttämättä tarjoa riittävää tietotasoa. Sveitsin ja/tai Euroopan unionin tunnustaman suojan. Tällaisissa tapauksissa varmistamme, että asianmukaiset suojatoimenpiteet ovat käytössä sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti, esimerkiksi tukeutumalla Euroopan komission hyväksymiin vakiosopimuslausekkeisiin.

Jos lähetät tietoja ja tietoja meille, sinun katsotaan nimenomaisesti hyväksyvän tällaisen tiedonsiirron. Voit pyytää tästä lisätietoja ja saada pyynnöstä kopion asiaankuuluvista suojatoimista lähettämällä pyynnön alla kohdassa 14 mainittuun yhteystietoon.

  1. Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Henkilötietojasi ei säilytetä pidempään kuin on tarpeen. 

Poistamme tai anonymisoimme henkilötiedot heti, kun niitä ei enää tarvita tämän tietosuojailmoituksen kohdassa 7 esitettyjen tarkoitusten toteuttamiseksi. Tämä ajanjakso vaihtelee kyseisten tietojen tyypin ja sovellettavien lakisääteisten vaatimusten mukaan. Sääntönä:

  • Kuten osiossa 4 on kuvattu, emme tallenna kameroillasi tallentamia videotallenteita (käsittelemme vain live-syötteitä).
  • Beam Solutionsin kautta luodut seurantatiedot anonymisoidaan välittömästi (eli tietoja ei voida linkittää sinuun).
  • Tilisi tietoja säilytetään niin kauan kuin tilisi on aktiivinen. Jos poistat käyttäjätilisi, tilitietosi poistetaan tai anonymisoidaan välittömästi tällaisen tapahtuman jälkeen, ellei tietoja tarvitse säilyttää pätevästä syystä (kuten todistelu- tai verotustarkoituksiin);
  • Lokitiedostot poistetaan pääsääntöisesti automaattisesti tai anonymisoidaan 30 päivän kuluessa niiden keräämisestä, ellei meidän tarvitse säilyttää niitä pätevästä syystä.
  1. Turvallisuus

Ylläpidämme fyysisiä, teknisiä ja menettelyllisiä takeita henkilötietojesi turvaamiseksi.

Olemme sitoutuneet henkilötietojesi turvallisuuteen, ja meillä on fyysisiä, hallinnollisia ja teknisiä toimenpiteitä, jotka on suunniteltu pitämään henkilötietosi turvassa ja estämään luvaton pääsy niihin. Rajoitamme pääsyn henkilötietoihisi niille henkilöille, joiden on tiedettävä ne tässä tietosuojailmoituksessa kuvattua tarkoitusta varten. Lisäksi käytämme arkaluontoisten tietojen siirtoon vakioturvaprotokollia ja -mekanismeja. Kun syötät arkaluonteisia tietoja Beam Solutionimme, salaamme ne Transport Layer Security (TLS) -tekniikalla.

Vaikka ryhdymme asianmukaisiin toimenpiteisiin henkilötietojesi suojaamiseksi, mikään IT-infrastruktuuri ei ole täysin turvallista. Siksi emme voi taata, että meille antamasi tiedot ovat turvallisia ja suojattuja kaikilta kolmannen osapuolen luvattomalta käytöltä ja varkauksilta. Luovumme kaikesta vastuusta tässä suhteessa.

Internet on globaali ympäristö. Tämän seurauksena lähettämällä meille tietoja sähköisesti tällaisia tietoja voidaan siirtää kansainvälisesti Internetin kautta sijainnistasi riippuen. Internet ei ole turvallinen ympäristö, ja tämä tietosuojailmoitus koskee henkilötietojesi käyttöä, kun se on meidän hallinnassamme. Internetin luontaisen luonteen vuoksi kaikki Internet-lähetykset tapahtuu omalla vastuullasi.

Jos meillä on perusteltua syytä uskoa, että henkilötietosi ovat saaneet luvaton henkilö, ja sovellettava laki edellyttää ilmoitusta, ilmoitamme sinulle viipymättä tietoturvaloukkauksesta sähköpostitse (jos meillä on) ja/tai millä tahansa muulla viestintäkanavalla. (mukaan lukien lähettämällä ilmoitus Beam Solutioniin).

  1. Kuinka käytämme evästeitä tai muita analyyttisiä työkaluja

Emme käytä evästeitä suhteessa kohtaan Säderatkaisu.

Evästeet ovat pieniä kirjaimia ja numeroita sisältäviä tiedostoja, jotka ladataan tietokoneellesi, kun käytät tiettyjä verkkosivustoja. Yleisesti ottaen evästeet antavat verkkosivustolle mahdollisuuden tunnistaa käyttäjän tietokoneen. Niitä voidaan käyttää seuraamaan ja analysoimaan käyttäjien vuorovaikutusta verkkosivuston tai muun palvelun kanssa, parantamaan sitä ja sen toimintoja ja/tai mukauttamaan sitä käyttäjien vuorovaikutuksesta riippuen. Lisätietoja evästeistä saat vierailemalla verkkosivustolla http://www.allaboutcookies.org.

Emme käytä evästeitä suhteessa Beam Solutioniin.

  1. Oikeutesi henkilötietojesi käsittelyyn liittyen

Sinulla on oikeus päästä käsiksi käsittelemiimme henkilötietoihisi ja voit pyytää erityisesti niiden poistamista, päivittämistä tai oikaisemista.

Ellei laissa toisin säädetä, sinulla on oikeus tietää, käsittelemmekö henkilötietojasi. Voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi selville tällaisten henkilötietojen sisällön, varmistaaksesi niiden oikeellisuuden ja lain sallimissa rajoissa pyytää niiden täydentämistä, päivittämistä, oikaisemista tai poistamista. Sinulla on myös oikeus pyytää meitä lopettamaan kaikki sellaisten henkilötietojen käsittely, jotka on saatettu tai käsitelty sovellettavan lain vastaisesti, ja sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä oikeutetuista syistä.

Jos pyydät meitä poistamaan henkilötietosi järjestelmistämme, teemme niin, ellei meidän tarvitse säilyttää tietojasi laillisista tai muista laillisista syistä. Huomaa, että kaikki kopioimamme tiedot voivat säilyä varmuuskopiossa jonkin aikaa poistopyyntösi jälkeen.

Jos luotamme suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn, pyydämme vapaaehtoisesti antamaasi ja erityistä suostumustasi antamalla sinulle tietoisia ja yksiselitteisiä tietoja henkilötietojesi suhteen. Voit peruuttaa tällaisen suostumuksen milloin tahansa (ilman että peruuttaminen vaikuta sitä ennen tehdyn käsittelyn laillisuuteen).

Yllä oleva ei rajoita muita oikeuksia, joita sinulla saattaa olla sovellettavan tietosuojalainsäädännön perusteella tietyissä olosuhteissa. Erityisesti jos GDPR koskee henkilötietojesi käsittelyä, GDPR myöntää sinulle tietyt oikeudet rekisteröidynä, jos vastaavat vaatimukset täyttyvät:

  • Käyttöoikeus (15 GDPR) – sinulla on oikeus päästä käsiksi henkilötietoihisi ja pyytää meiltä kopiota niistä.
  • Oikeus oikaisuun (16 GDPR) – sinulla on oikeus pyytää meitä oikaisemaan henkilötietosi, jotka mielestäsi ovat epätarkkoja. Sinulla on myös oikeus pyytää meitä täydentämään tietoja, jotka mielestäsi ovat puutteellisia.
  • Oikeus poistaa (17 GDPR) – sinulla on tietyissä olosuhteissa oikeus pyytää meitä poistamaan henkilötietosi.
  • Oikeus käsittelyn rajoittamiseen (18 GDPR) – sinulla on oikeus pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä tietyissä olosuhteissa.
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen (20 GDPR) – sinulla on oikeus pyytää, että siirrämme meille antamiasi henkilötietoja jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa toiselle organisaatiolle tai tietyissä olosuhteissa sinulle.
  • Oikeus vastustaa käsittelyä (21 GDPR) – sinulla on tietyissä olosuhteissa oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, joka perustuu oikeutettuihin etuihimme. Tällaisessa tapauksessa emme enää käsittele henkilötietoja, ellemme osoita käsittelylle pakottavia oikeutettuja perusteita, jotka syrjäyttävät etusi, oikeutesi ja vapautesi tai jos käsittely on tarpeen oikeudellisten vaatimusten esittämiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

Pääsääntöisesti sinun ei tarvitse maksaa oikeuksiesi käyttämisestä maksua ja vastaamme pyyntöösi kuukauden kuluessa.

Löydät lisätietoja oikeuksistasi tämän tietosuojailmoituksen kohdista 5 ja 7 jokaisen suorittamamme käsittelytoiminnan yhteydessä. Jos haluat käyttää oikeuksiasi tai haluat lisätietoja niistä, ota meihin yhteyttä alla olevaan yhteystietoon (katso kohta 14).

Sinulla on oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle viranomaiselle.

Jos et ole tyytyväinen tapaan, jolla käsittelemme henkilötietojasi, voit tehdä valituksen toimivaltaiselle tietosuojavalvontaviranomaiselle, erityisesti siinä jäsenvaltiossa, jossa asut, työpaikkasi tai väitetyn loukkauksen tapahtumapaikkasi on, edellä kuvattujen oikeuksien lisäksi.

Vaikka tämä ei ole pakollista, suosittelemme, että otat ensin meihin yhteyttä, sillä voimme vastata pyyntöösi suoraan.

Kalifornian kuluttajansuojalain (CCPA) mukaiset oikeutesi

Jos olet Kalifornian asukas ja käytät Palveluita, Kalifornian kuluttajatietosuojalaki (CCPA) voi antaa sinulle oikeuden pyytää pääsyä henkilötietoihisi ja niiden poistamista.

Jos olet Kalifornian asukas, voit pyytää meitä:

  • paljastaa sinulle seuraavat tiedot pyyntöäsi edeltäneiden 12 kuukauden ajalta:
  • sinusta keräämiemme henkilötietojen luokat ja tietyt osat sekä myymiemme henkilötietojen luokat (katso tämän tietosuojailmoituksen kohdat 4 ja 7);
  • lähteiden luokat, joista keräsimme tällaisia henkilötietoja (katso tämän tietosuojailmoituksen kohta 4);
  • sinua koskevien henkilötietojen keräämisen tai myynnin liike- tai kaupallinen tarkoitus (katso tämän tietosuojailmoituksen kohdat 6 ja 7); ja
  • kolmansien osapuolten luokat, joille myimme tai muutoin luovutimme henkilötietoja (katso tämän tietosuojailmoituksen kohta 8).
  • poistaa sinulta keräämämme henkilötiedot; tai
  • kieltäytyä kaikesta sinua koskevien henkilötietojen myöhemmästä myynnistä.

Lisäksi Kaliforniassa asuvat ja alle 18-vuotiaat Palveluiden käyttäjät voivat pyytää ja saada lähettämänsä sisällön poistamista.

Emme myy käyttäjien henkilötietoja kolmansille osapuolille CCPA:n tarkoituksia ja tarkoituksia varten.

Käyttääksesi oikeutta pyytää pääsyä henkilötietoihisi ja niiden poistamista, katso yhteystiedot alla kohdasta 14. Emme syrji tämän osion mukaisten yksityisyysoikeuksien käytön perusteella ja vastaamme pyyntöösi sovellettavan lain mukaisesti.

Kaikkien pyyntöjen sähköpostin aiherivillä on oltava merkintä "California Removal Request". Kaikissa pyynnöissä on oltava kuvaus sisällöstä, jonka haluat poistaa, ja riittävät tiedot, jotta voimme paikantaa sisällön. Emme hyväksy Kalifornian poistopyyntöjä postitse, puhelimitse tai faksilla. Emme ole vastuussa ilmoituksista, joita ei ole merkitty tai lähetetty oikein, emmekä välttämättä pysty vastaamaan, jos et anna riittäviä tietoja. Huomaa, että pyyntösi ei takaa materiaalin täydellistä tai kattavaa poistamista. Esimerkiksi toinen käyttäjä tai kolmas osapuoli voi julkaista tai julkaista uudelleen lähettämäsi materiaalin.

  1. Ota meihin yhteyttä

Jos uskot, että henkilötietojasi on käytetty tavalla, joka ei ole tämän tietosuojaselosteen mukaista, tai jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi keräämisestä tai käsittelystä, ota meihin yhteyttä osoitteessa [email protected].

  1. Päivitykset tähän tietosuojailmoitukseen

Tähän tietosuojailmoitukseen voidaan tehdä muutoksia. Kaikki tässä tietosuojailmoituksessa kuvatut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät muutokset tai lisäykset, jotka koskevat sinua, ilmoitetaan sinulle sopivan kanavan kautta riippuen siitä, kuinka tavallisesti kommunikoimme kanssasi (mukaan lukien sähköpostitse ja/tai Beam-ratkaisun kautta, esim. bannerit). , ponnahdusikkunoita tai muita ilmoitusmekanismeja). Jos et hyväksy tehtyjä muutoksia, sinun on lopetettava kyseisten Palveluiden käyttö ja/tai käyttö.

 

____________________________________________

 

Viimeksi päivitetty: 07.10.2021.